Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Verkkopalveluita ja pelejä – Katso poimintani syksyn projekteista

Design Pelit & Testit verkkokurssit wordpress

Olemme teknologiapainotteinen suunnittelutoimisto, joten olemme parhaimmillamme, kun saamme ratkaista ongelmia luovasti. Paras yhdistelmä on kunnianhimoinen asiakas, jolla on vahva visio, yhdistettynä meidän intohimoomme, kokemukseemme ja tekniseen osaamiseemme.

Poimin 5 suosikkiani tämän syksyn toteutuksistamme.

1. Itämeren puolesta

Asiakkaan briiffi:
www.bsag.fi verkkopalvelu tuli uudistaa sekä rakenteellisesti että visuaalisesti.

Ratkaisu: Projekti alkoi työpajoilla, joissa suunnittelimme verkkopalvelun eri käyttäjäpolut yhdessä asiakkaan kanssa. Varsinaisesta käyttöliittymä- ja visuaalisesta suunnittelusta vastasi BSAG. J&Co:n tehtävänä oli tekninen työ, eli verkkosivun- ja kaupan toteutus.

Mitä teimme: konsultointi, tekninen toteutus (WordPress, WooCommerce)

bsag.fi

2. Puutarha Tahvosten verkkopalvelu

Asiakkaan briiffi:
Puutarha Tahvoset Oy on erikoistunut koriste- ja hyötykasvien astiataimituotantoon ja tukkumyyntiin. Heidän verkkosivu tulisi uusia niin että tuotteet ovat selattavissa kuluttajapuolella ja tilattavissa verkkokaupan kautta yritysmyyntipuolella.

Ratkaisu: Suunnittelimme verkkopalvelun käyttöliittymän sekä B2C että B2B näkökulmasta. Myös visuaalinen ilme uudistettiin. Tuotehakua varten räätälöitiin hakutoiminnallisuus.

Mitä teimme: käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu, tekninen toteutus (WordPress, WooCommerce) 

tahvoset.fi

3. Yksinkertainen on kaunista

Asiakkaan briiffi:
Tarvittiin yksinkertainen ja tyylikäs verkkosivu, joka esittelee Simple Style Design sisustussuunnittelutoimiston palvelut.

Ratkaisu: Suunnittelimme sivustolle selkeän rakenteen. Tyylikkään rauhallinen visuaalinen ilme toteutettiin tarkkaan valitulla värimaailmalla ja typografialla. 

Mitä teimme: käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu, tekstisuunnittelu, tekninen toteutus (WordPress).

simplestyle.fi

4. Suomen ympäristöopisto SYKLI:n verkkokurssialusta – vastuullista ammattitaitoa

Asiakkaan briiffi:
Ammattilaisen Kädenjälki -verkkokurssialusta haluttiin uusia. Tavoitteena oli saada kurssialusta, joka palvelisi entistä paremmin ja monipuolisemmin organisaatioita ja opiskelijoita.

Ratkaisu: Alustan rakenne uusittiin ja eri käyttäjäpolut suunniteltiin uudelleen. Myös palvelun visuaalinen ilme päivitettiin.

Mitä teimme: käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu, tekninen toteutus (WordPress, LearnDash, WooCommerce).

kadenjalki.fi

5. Lehdenjakajapeli

Asiakkaan briiffi:
Medialiitto halusi tehdä yötyönä tehtävää lehdenjakajan työtä tunnetuksi. Tavoitteena oli saada erityisesti 18-30-vuotiaita potentiaalisia työntekijöitä kiinnostumaan alasta. Asiakas toivoi pelillistä ja tarinallista toteutusta, jonka parissa vietetään aikaa. 

Ratkaisu: Tiimimme ideoi sarjakuvamaisen pelin, jossa tavoitteena on kuljettaa paketti perille ajoissa. Työvuoron aikana pelaaja kohtaa erilaisia haasteita, joissa hänen täytyy tehdä valintoja. 

Mitä teimme: pelisuunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu ja kuvitukset, tekstisuunnittelu, tekninen toteutus.

peli.varhaisjakajaksi.fi

Näiden esimerkkiprojektien lisäksi tiimimme on työskennellyt tänä vuonna useiden eri kokoisten hankkeiden parissa – verkkopalveluista ja sovelluksista aina brändiuudistuksiin asti.

Onko sinulla visio, joka kaipaa vaikuttavaa toteutusta? Ota yhteyttä sähköpostitse monica@jco.fi tai alla olevalla lomakkeella, niin mietitään yhdessä ratkaisu! 

J&Co Digital on täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto. Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin WordPress-sivustojen toteutuksiin – projektiin voivat sisältyä mm. vaativat integraatiot, laskurit, konfiguraattorit, verkkokaupat ja oppimisympäristöt. Tarjoamme myös palveluitamme erilaisiin viestintä- ja markkinointitarpeisiin. Teemme myös VR- ja AR -toteutuksia sekä 3D-suunnittelua.

Lue myös