27.6.2019

JCO Vice – Hankoon ja takaisin

Kun JCO Digital viettää kesäpäivää, se tehdään tietysti Miami Vicen tyyliin. Kesäkuun alun aurinkoisena iltapäivänä suuntasimme nopealla ja komealla aluksella kohti Hankoa. Dress Code oli Miami Vice tai muuten vaan tyylikäs 80-luku. Tarjoilu ja musiikki veneessä oli luonnollisesti samaa tyyliä. JCO Summer Party playlist löytyy Spotifysta.


Perillä Hangossa syötiin pizzaa rantakalliolla ja kokeiltiin JCO:n tekemää Vevi-appia, joka on kauniiseen Länsi-Uudenmaan luontoon vievä visailupeli.

Me nautimme merestä ja merimaisemista. Se on osa JCO:n identiteettiä. Ihailemme merta välillä hitaasti ja rauhallisesti, mutta tällä kertaa se tehtiin nopeasti. Pikaisella paluumatkalla pysähdyimme meille tärkeän Dagmarin lähteen luona, tanssimme, nautimme kuohuvaa ja saunoimme Ormnäsin rannalla.

Ilta päättyi Tammisaaressa upean Fyrenin terassilla ja kabinetissa hyvästä ruuasta ja auringonlaskusta nauttien. Yhä soi JCO:n teemalaulu Crockett’s theme. Ja me olimme entistä enemmän JCO.

Lue myös nämä:

Case Nordcenter Golf&Country Club – Lisää golfia ja parempaa myyntiä

Case Raasepori – Raaseporin kaupungin uudet sivustot

The JCO Story


Onko sinulla projekti, jolle etsit toteuttajaa? Toteutamme projekteja pienistä sivustoista laajempiin palvelukokonaisuuksiin. Ota yhteyttä: monica@jco.fi

Comments

comments