Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

JCO Vice – Hankoon ja takaisin

JCO Lifestyle

Kun JCO Digital viettää kesäpäivää, se tehdään tietysti Miami Vicen tyyliin. Kesäkuun alun aurinkoisena iltapäivänä suuntasimme nopealla ja komealla aluksella kohti Hankoa. Dress Code oli Miami Vice tai muuten vaan tyylikäs 80-luku. Tarjoilu ja musiikki veneessä oli luonnollisesti samaa tyyliä. JCO Summer Party playlist löytyy Spotifysta.

Perillä Hangossa syötiin pizzaa rantakalliolla ja kokeiltiin JCO:n tekemää Vevi-appia, joka on kauniiseen Länsi-Uudenmaan luontoon vievä visailupeli.

Me nautimme merestä ja merimaisemista. Se on osa JCO:n identiteettiä. Ihailemme merta välillä hitaasti ja rauhallisesti, mutta tällä kertaa se tehtiin nopeasti. Pikaisella paluumatkalla pysähdyimme meille tärkeän Dagmarin lähteen luona, tanssimme, nautimme kuohuvaa ja saunoimme Ormnäsin rannalla.

Ilta päättyi Tammisaaressa upean Fyrenin terassilla ja kabinetissa hyvästä ruuasta ja auringonlaskusta nauttien. Yhä soi JCO:n teemalaulu Crockett’s theme. Ja me olimme entistä enemmän JCO.

Ota yhteyttä!

J&Co Digital on täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto. Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin WordPress-sivustojen toteutuksiin – projektiin voivat sisältyä mm. vaativat integraatiot, laskurit, konfiguraattorit, verkkokaupat ja oppimisympäristöt. Tarjoamme myös palveluitamme sovellusylläpitoon, jatkokehitykseen web-hostauksen, sekä hakukoneoptimointiin ja erilaisiin viestintä- ja markkinointitarpeisiin. Teemme myös VR- ja AR -toteutuksia sekä 3D-suunnittelua.

Toivottavasti pidit artikkelista! Artikkelin saa mielellään jakaa somessa,
ja muistathan seurata menojamme InstagramissaFacebookissa ja Twitterissä.

Lue myös