Järjestelmä­toimittajan uudet sivut

Superoperator.fi
Työt / Superoperator.fi
Projekti:

Superoperator.fi

Asiakas:

Superoperator Oy

Lähtötilanne

Superoperator on suomalainen laiteriippumaton järjestelmätoimittaja, jonka ratkaisuilla autopesulat voidaan päivittää digitaalisesti toimiviksi palveluiksi. Sen järjestelmiin kuuluvat pesulan ohjauselementit sekä automaattinen ajoneuvon tunnistus rekisterikilpien perusteella. Vahvasti kansainvälistyneen Superoperatorin teknologiaa voidaan soveltaa mihin tahansa autoiluun liittyviin palveluihin eli pysäköintiin, tankkaukseen, lataukseen tai pesuun ja siihen voidaan liittää myös ajanvaraustoiminto.

Kun yhtiön verkkosivut keväällä 2020 uudistettiin, tavoitteena oli selkeyttää ja raikastaa jo olemassa olevan sivuston ilmettä. Superoperator on JCO Digitalille vanha tuttu, ja olemme tehneet yhteistyötä jo monen vuoden ajan.

Näin me sen teimme

JCO:n tehtävänä oli sivuston rakenteen suunnittelu asiakkaan käsikirjoituksen pohjalta, sekä tekninen toteutus ja ohjelmointi. Projekti aloitettiin sivuston rautalankamallin eli wiren suunnittelulla. Se toimi pohjana ulkoasulle ja mahdollisti teknisen toteutuksen aloittamisen jo ennen kuin leiska oli täysin valmis.

Rautalankamallin pohjalta asiakkaan oma graafikko leiskasi sivuston. Asiakas toimitti myös sivuston sisällöt.

Projektin onnistumisen kannalta oli hyvä, että asiakas tiesi, mitä tahtoi ja oli erittäin tarkka yksityiskohtia myöten. Pikseleitä viilattiin, mutta lopputulos on myös sen näköinen ja laadukas: tyylikäs ja toimiva paketti.

Yhteydenpito oli selkeää, koska niin asiakkaalla kuin meilläkin oli yksi henkilö vastaamassa tiedonkulusta ja koordinoinnista. Yhteistyö projektin aikana sujui erinomaisesti.

Yhteistyöstä

Arja Aminoff
Marketing Director
Superoperator, Berlin

Superoperatorin strategisen painopisteen tarkennuttua B2B-lähtöiseksi, päätimme uudistaa yrityksen nettisivut. Lähtökohtana oli muuttaa sivuston rakenne hakukoneystävälliseksi ja että etusivu toimisi markkinoinnin laskeutumissivuna.

Projekti aloitettiin juuri ennen joulua 2019 ja aikataulu suunniteltiin yhdessä JCO:n kanssa tiukaksi, että sivut saataisiin julkaistua heti alkuvuodesta 2020.

Superkiitos JCO:n ammattitaitoiselle tiimille ja Hilkalle, jolla oli koko projektin ajan langat tiukasti käsissä. Ilo tehdä töitä!

Tiimi

Hilkka Kandelin

Office Manager & Partner

+358 445405664

Hilkka Kandelin

Office Manager & Partner

Hilkka on projektipäällikkö, joka osaa hoitaa useita asioita samanaikaisesti. Hän on kulinaristi, joka viihtyy koiran kanssa lenkkipoluilla tai perheen kanssa saaristossa ja mökillä.

Johan Österberg

Developer

Johan Österberg

Developer

Johan on monipuolisten tehtävien parissa viihtyvä taitava devaaja. Hän harrastaa frisbeegolfia ja tietokonepelejä, viihtyy luonnossa ja vaeltaa mielellään Lapissa.

Lotta Hardman

Web Developer

Lotta Hardman

Web Developer

Lotta on meidän oma biologi / web developer. Vapaa-ajallaan hän tekee ja myy luonnon­mukaisia ihon- ja hiusten­hoito­tuotteita, viihtyy perheensä kanssa maalla ja pitää kanoja, lampaita ja vuohia.

Ulrika Kouvo

Web Developer & Social Media Producer

Ulrika Kouvo

Web Developer & Social Media Producer

Ulrika on web developer ja someasiantuntija. Vapaa-ajalla hän harrastaa joogaa, tekee pitkiä kävelyitä sekä viihtyy luonnossa ja perheen kanssa.

Michael Rönnblad

Graphic Designer

Michael Rönnblad

Graphic Designer

Micce on meidän graafikko, joka haluaa jatkuvasti oppia uutta. Parasta on, että saa tehdä jotain ”from scratch” ja olla luova, Micce sanoo. Hän harrastaa moottoriurheilua.

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvaus