Hyvä workshop tai koulutus kääntää digitaalisuuden suunnan.

Tarjoamme mm. WordPress-sivustoihin sekä verkkopalveluiden ja somen sisältöstrategioihin liittyvää konsultointia ja koulutusta. Erilaiset workshop-pakettimme auttavat yrityksiä kehittämään digipalveluitaan tehokkaammaksi. Yhdessä löytyy digitaalisuudelle uusi suunta ja merkitys.

Mitä saat

WordPress-sivustojen asiantuntija avuksi

Onko yritykselläsi WordPress-sivut ja kaipaisit apua tai uusia ideoita? Me autamme esimerkiksi vianselvityksissä sekä tietoturvatarkistuksissa ja koulutamme henkilökuntaa päivityksien hoitamiseen ja muuhun ylläpitoon. Me tulemme apuun, jos sivusto on liian hidas, kun tarvitset apua lisäosien asentamiseen tai verkkopalveluun halutaan lisätä WooCommence-verkkokauppa tai kieliversioita.

Hakukoneoptimointi kuntoon

Kun verkkopalvelun hakukoneoptimointi (SEO) halutaan parempaan kuntoon, autamme siinä mielellämme. Koulutamme sisällöntuottajia luomaan sisältöä, joka nousee paremmin Googlen hakutuloksissa. Voimme myös analysoida sivuston ja ehdottaa, miten voitte parantaa sen näkyvyyttä. On myös mahdollista, että teemme kaiken puolestanne avaimet käteen -pakettina.

Verkkostrategian kirkastaminen

Kutsu meidät pitämään workshop, jossa käydään yhdessä läpi yrityksen verkkostrategia, kohderyhmien määrittely, ydinviestit ja käytettävät kanavat. Saat vinkkejä siitä, miten valitset eri jakelukanavat, miten tuotat niihin sisältöä ja kuinka löydät haluamasi kohderyhmät. Kun verkkosivuston strategia on määritelty, se ohjaa kaikkea suunnittelua. Verkkosivuston tavoitteiden tulisi olla linjassa yrityksen pidemmän aikavälin markkinointistrategian kanssa, mutta myös myynnin lyhytaikaisempien tavoitteiden kanssa.

Sosiaalisen median konsultointi

Sosiaalisen median konsultointia tarvitaan silloin, kun halutaan saada ulkopuolisen asiantuntijan näkemys organisaation oman henkilöstön tueksi. Oman talon ulkopuolelta tulevan on helpompi nostaa esiin kehitystä kaipaavia asioita ja huomioida tasapuolisesti organisaatiossa olevia ristiriitaisiakin suuntauksia. Kun kutsut meidät mukaan, roolimme on kahtalainen: toisaalta tuomme mukanamme osaamisemme, näkemyksemme ja kokemuksemme, toisaalta autamme ja neuvomme meneillään olevien haasteiden ja hankkeiden ratkaisemisessa.

Myynnin kasvattaminen

Eikö sivuston kautta tule tarpeeksi myyntiä? Olisiko syytä tarkastella, onko sivuston sisältö tarpeeksi asiakaskeskeistä? Workshopissa luomme Customer Journey Mapin avulla yhteisen sisältösuunnitelman verkkopalvelulle. Kyseessä voivat olla nykyiset sivut, joiden sisältöjä ja rakennetta kehitetään myyvemmiksi tai verkkosivujen uudistuksen yhteydessä tehtävä sisältösuunnitelma.

Avoin sparraus avaa silmät

Kutsu meidän käymään tai tule Tammisaareen, jossa luonto ja meri saavat luovan mielen liikkeelle. Autamme mielellämme, mikäli verkkostrategioissa tuntuu olevan lukkoja tai muuten kaipaat ulkopuolisen asiantuntijan mielipiteitä. Meillä on pitkältä ajalta monipuolista kokemusta erilaisten verkkopalveluiden konseptoinnista, digimarkkinoinnista ja strategisesta suunnittelusta.

Sivut pystyyn kahdessa päivässä

Code Cabin on kahden vuorokauden mittainen leiri, jonka tavoitteena on tehdä yksinkertainen verkkosivusto valmiiksi ”sprinttinä”. Sivuston layout suunnitellaan ennen leiriä ja leirillä se ohjelmoidaan, sivuille kirjoitetaan sisällöt sisältöpajan avulla ja kokonaisuus testataan ja julkaistaan. JCO:lta on paikalla kaksi ohjelmoijaa, tekstisuunnittelija, AD ja projektijohtaja. Asiakkaan puolelta suositeltava tiimi on projektijohtaja, sisällöntuottaja ja markkinoinnista vastaava.

Keskustelu kanssamme viestinnästä, markkinoinnista ja digitaalisuudesta saattaa olla paras asia, mitä olet tehnyt yrityksellesi.

Ota yhteyttä
JCO Heart

Töitämme

Hanko Data Parks

Hanko Data Parks

Supervanhemman keittokirja

Supervanhemman keittokirja

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvauksen

Tilaa uutiskirjeemme

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja
tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.