Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Fatman.fi verkkosivu-uudistus

wordpress

Lähtökohta:

Fatman on vuonna 1991 perustettu suomalainen ohjelmistotalo, joka tarjoaa edistyneitä ohjelmistoratkaisuja asiakkaille, jotka hallinnoivat suuria määriä kohteita ja tietoa.

Projektin tavoitteena oli suunnitella verkkosivuille uusi visuaalinen ilme sekä selkeä, moderni ja ketterä WordPress-verkkosivusto.

Ratkaisu:

Projekti aloitettiin käyttöliittymä- ja visuaalisen ilmeen suunnittelulla. Tämän lopputuloksena syntyi interaktiivinen Adobe Xd -protoyyppi verkkopalvelusta. 

Tekninen toteutus on toteutettu WordPressillä omaa JCORE®-teemaamme hyödyntäen.

www.fatman.fi

Lähtökohtamme verkkosivujen kehittämiseen oli brändi-ilmeemme kehittäminen. Meillä oli jo valmiit vanhat sivut, jotka olivat jääneet ajan jalkoihin. Emme halunneet muuttaa verkkosivujemme sisältöä radikaalisti, vain enimmäkseen visuaalista ilmettä ja tietysti muutamia nykyaikaisempia toiminnallisuuksia.

Yhteistyömme J&Co:n kanssa on ollut täysin mutkatonta. Verkkosivujemme kehitystyö alkoi meidän pyynnöstämme ja saimme nopeasti ensimmäiset ideat verkosivun visuaalisesta ilmeestä. Palloittelimme ideoita verkkosivusta ja visuaalisesta ilmeestä puolin ja toisin muutamaan otteeseen, eikä aikaakaan, kun verkkosivujen ilme oli selvä. J&Co ymmärsi ja sisäisti nopeasti liiketoimintamme tyylin ja mitä halusimme. Halusimme tämän kehityksen yhteydessä uudistaa myös hieman verkkosivujemme sisältöpuolta, joten päädyimme ratkaisuun, että J&Co toteuttaa verkkosivujemme visuaalisen ja rakenteellisen puolen ja me puolestamme vastaamme sivujemme sisältöteksteistä.

Projekti oli hyvin suoraviivainen ja onnistunut. Päätimme projektin alussa askelmerkit, emmekä niistä juurikaan poikenneet. Molemmin puolin saattoi tulla muutamia kehitysideoita, mikä voisi toimia sivustolla aikaisempaa ideaa paremmin, mutta muuten etenimme erittäin suoraviivaisesti alusta loppuun. Pidimme todella paljon siitä, että meille heiteltiin ideoita, mikä sivulla voisi toimia ja mikä ei. Ennen kaikkea olemme olleet erittäin tyytyväisiä suoraviivaiseen ja nopeaan kommunikointiin J&Co:n kanssa.

Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja koko projektiin. Projektin lopussa emme vain saaneet valmista verkkosivua vaan J&Co myös avusti meitä käyttämään heidän luomiaan ratkaisuja niin, että tulevaisuudessa pystymme myös itse toteuttamaan erilaisia muutoksia verkkosivuillemme. Silloin voisi sanoa, että verkkosivujemme tekninen toteutus on enemmän kuin onnistunut, kun jopa me osaamme muokata ja muunnella verkkosivuillemme erilaisia toiminnallisuuksia.

FATMAN OY

Tiimi

Hilkka Kandelin

Hilkka Kandelin

Projektipäällikkö

Janica Söderlund

Janica Söderlund

Graafinen suunnittelija

Daniel Kouvo

Daniel Kouvo

Kehittäjä

Linus Wiberg

Linus Wiberg

Kehittäjä

Maxemilian Gronblom

Maxemilian Grönblom

Kehittäjä

Monica Javanainen

Monica Javanainen

CEO & Co-Founder, New Business

Kiinnostuitko?

Onko sinulla vastaavanlaisia tarpeita?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Monica Javanainen toimitusjohtaja

Monica Javanainen
045 651 7914
monica@jco.fi
Varaa 30 min aika kalenteristani

Tutustu myös näihin


Ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen tai onko mielessäsi jokin pelillinen toteutus? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.