Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

LU Rakennus – verkkosivun uudistus

Design wordpress

Taustaa:

LU Rakennus on Hangossa sijaitseva rakennusyhtiö, joka on toiminut vuodesta 1986. LU Rakennuksen liiketoimintaa ohjaavat usko korkeaan laatuun, luottamukseen ja innovatiivisuuteen sekä rohkeus tarttua uusiin haasteisiin. Yhtiö on tunnettu ja arvostettu toimija alueellaan ja se palvelee sekä suuria asiakkaita että yksityisiä rakennuttajia.

Verkkosivut eivät vastanneet yrityksen laatumielikuvaa joten tarvetta oli uusista sivuista, jotka esittelisi yrityksen palvelut kattavasti ja visuaalisesti.

Projektin tavoite:

LU Rakennus halusi päivittää verkkosivunsa vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja tarjota asiakkailleen selkeän, helppokäyttöisen ja visuaalisesti houkuttelevan käyttökokemuksen. Päämääränämme oli luoda sivusto, joka heijastaa yrityksen ammattimaisuutta ja vankkaa osaamista.

Ratkaisu:

Yhdessä asiakkaamme kanssa määrittelimme verkkosivujen uuden ilmeen ja rakenteen. Halusimme korostaa kuvien ja visuaalisen sisällön merkitystä, jotta yrityksen upeat rakennusprojektit pääsevät oikeuksiinsa. Samalla varmistimme, että sivusto on käyttäjäystävällinen ja helposti navigoitava kaikilla laitteilla.

LU Rakennus kotisivu

Tulokset:

Uudistetut verkkosivut ovat nyt raikkaat ja modernit, ja ne tarjoavat kävijöilleen entistä miellyttävämmän käyttökokemuksen. Sivuston rakenne on selkeä, ja olennainen tieto on helposti löydettävissä. Lisäksi verkkosivujen optimointi eri näyttölaitteille parantaa käytettävyyttä ja lisää sivuston näkyvyyttä hakukoneissa.

LU Rakennus ikonit

”Saimme kaiken, mitä pyysimme, ja jopa enemmän. Koska osaamisemme on rakentamisessa eikä viestinnässä, halusimme tässäkin luottaa oman alansa ammattilaisiin. Halusin, että J&Co Digital kertoo meille, mitä me tarvitsemme, ja juuri niin he tekivät. Yhteenvetona voi sanoa, että olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön heidän kanssaan.”

– John Lindqvist ,Toimitusjohtaja, LU Rakennus Oy

Tutustu myös näihin


Ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen tai onko mielessäsi jokin pelillinen toteutus? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.