Siirry pääsisältöön

Tiimimme etsii osa-aikaista somen sisällöntuottajaa

JCO Lifestyle Marketing

Vauhti kiihtyy, toimistomme kasvaa! Meillä on yhä enenevässä määrin tarve palvella digitoimistomme asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Etsimme markkinoinnin palveluihimme sisällöntuottajaa, joka hallitsee sosiaalisen median kanavien hands-on-ylläpidon. Työ sopii opiskelijalle, freelancerille tai muulle henkilölle, jolle on mahdollista tehdä vaihteleva määrä työtunteja viikottain.

Tehtäväsi on luoda asiakkaidemme sosiaalisen median kanaviin teksti-, kuva- ja videosisältöjä. Yleensä kuvat ja muut materiaalit ovat olemassa, mutta niistä täytyy leipoa kuhunkin kanaviin sopivia sisältöjä. Tukenasi on selkeät briiffit ja suunnitelmat, ja toki otamme ilolla vastaan myös sinun ideoitasi. Myös taitavat graafikkomme ovat käytettävissäsi silloin, kun esim. Canvan työkalut eivät riitä. Toisinaan voi tulla tarvetta mennä paikan päälle tekemään someen reportaasia tai keräämään materiaalia kuten kuvia ja videoita.

Meillä on jatkuvasti käynnissä useita kiinnostavia projekteja, joiden parissa voi ilmaantua muitakin työtehtäviä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Arvio viikottaisesta työmäärästä on 5-10 tuntia, mutta se voi vaihdella. Odotamme, että jatkossa tarve kasvaa. Työt voi hoitaa etäyhteyksillä.

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat:

Toivomme, että:

Lisäksi arvostamme:

Jos tehtävä kiinnostaa, lähetä meille cv:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi sekä muutama referenssi. Kerro myös lyhyesti itsestäsi ja työtilanteestasi sekä hinnoittelustasi. Aloitamme yhteistyön heti, kun olemme löytäneet tekijän, jonka kanssa puolin ja toisin löydämme yhteisen sävelen. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen office@jco.fi. 

Lue myös