Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Uusia omistajia, uusi hallitus

JCO Lifestyle

Meillä on teille uutisia.

Olemme käyneet JCO:lla alkaneen vuoden kimppuun uusin kuvioin. Olen näistä uutisista niin innoissani, että päätin rikkoa jo melko pitkäksi venähtäneen henkilökohtaisen blogihiljaisuuden.

Uusi hallitus

Yhtiön uudessa hallituskokoonpanossa aloittivat Aki Björklund ja Jan Lindholm. Aki tuo mukanaan erittäin vahvaa toimialaosaamista ja Jan pitkän linjan strategista liiketoimintaosaamista. Jatkan itse puheenjohtajana ja Monica varsinaisena jäsenenä.

Uusi toimitusjohtaja

Monica on käytännössä jo useamman vuoden johtanut yritystämme päivittäin sekä edustanut meitä asiakkaiden suuntaan. Päätöksiä tehdään perheyrityksessä tiiminä, mutta nyt toimitusjohtajan viitta siirtyi virallisesti Monica Javanaisen harteille. Jatkan itse, kuten suurimmaksi osaksi tähänkin asti, teknologian syövereissä taistellen ja huomisen tuulia haistellen.

Uusia omistajia

JCO on yritys, jossa yhdessä tekeminen ja oleminen ovat yksi tärkeimpiä arvojamme. On suuri ilo ja kunnia saada yhtiöön mukaan uusia omistajia rakkaasta tiimistämme. Saanen esitellä uudet osakkaat: Hilkka KandelinDaniel KouvoNiklas Schönberg ja Björn Zweigberg.

Oculus Start

WordPress-pohjaiset verkkopalvelut ovat tunnetuinta osaamistamme, mutta haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laaja-alaisia palveluita markkinoinnin ja tuotekehityksen saralla. Kutsummekin itseämme full service agencyksi. Pääsimme viime vuonna mukaan Oculus Start -kehittäjäohjelmaan, jonka puitteissa voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden luoda täysin uudenlaisia kuluttajakokemuksia.

Ota yhteyttä!

J&Co Digital on täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto. Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin WordPress-sivustojen toteutuksiin – projektiin voivat sisältyä mm. vaativat integraatiot, laskurit, konfiguraattorit, verkkokaupat ja oppimisympäristöt. Tarjoamme myös palveluitamme sovellusylläpitoon, jatkokehitykseen web-hostauksen, sekä hakukoneoptimointiin ja erilaisiin viestintä- ja markkinointitarpeisiin. Teemme myös VR- ja AR -toteutuksia sekä 3D-suunnittelua.

Lue myös